Rodzaj pracy: Pełny etat
Rodzaj umowy: Na czas nieokreślony
Ilość wakatów: 1
Minimalne doświadczenie: 2 lata
Wykształcenie: Bez wykształcenia
Branża: Praca Catering / Gastronomia, Praca Inne
Opis pracy:
Rozpocznij pracę w restauracji hotelowej w sercu Opolszczyzny. Miejsce posiada bogatą historię i niesamowitą atmosferę, w której przyjdzie Ci pracować.
W pracy będziesz zajmować się przygotowywaniem dań kuchni polskiej oraz utrzymywać porządek w miejscu pracy. Do Twoich obowiązków będzie również należeć gotowanie dla gości hotelowych, gości restauracji oraz dla uczestników zorganizowanych uroczystości.
Grafik:
- przewidywany wymiar pracy to 2 dni wolnego, 2 dni pracy,
- ale Pracodawca daje możliwość przepracowania dni wolnych, przez co Twoje wynagrodzenie wzrośnie,
- możliwość wyrobienia nawet 230 godzin w ciągu miesiąca.
Wymagania:
- min. 2-letnie doświadczenie w pracy na kuchni,
- ukończona szkoła gastronomiczna (jednak jeżeli masz bogate doświadczenie bez wykształcenia, również weźmiemy Twoją kandydaturę pod uwagę),
- znajomość kuchni polskiej i umiejętność przygotowywania dań polskich,
- aktualna książeczka sanepidowską,
- dobra organizacja pracy,
- umiejętność pracy w grupie,
- dbałość o czystość i higienę,
- odpowiedzialność.
Umowę o pracę na czas nieokreślony po okresie próbnym. Przez pierwszy miesiąc na okresie próbnym proponowana jest umowa zlecenie.
Ponadto:
- masz możliwość skorzystania z zakwaterowania w hotelowym pokoju jednoosobowym z łazienką (koszt to maksymalnie 400 zł w miesiącu),
- otrzymujesz ubranie robocze po przejściu okresu próbnego,
Wynagrodzenie:
- 15 zł/h netto na okresie próbnym,
- po okresie próbnym 16 – 17 zł/h netto,
- możliwość zarobienia nawet: 3910,00 zł netto miesięcznie!
Podejmując z nami pracę zyskujesz:
- opiekę rekruterów na etapie procesu rekrutacji,
- możliwość zdobycia stałego zatrudnienia,
- negocjację stawki z Pracodawcą w Twoim imieniu,
- brak opłat w procesie rekrutacji.