Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0182


Obowiązki:

Przygotowywanie potraw zgodnie z procedurą, wytycznymi i HACCP. Sporządzenie inwentur. Praca na systemie gastronomicznym. Utrzymanie porządku w miejsu i na stanowisku pracy.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • Pierwsza umowa zlecenie - 3 miesiące, docelowo kolejna umowa na czas nieokreślony.Wykształcenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne lub zatrudnienie w oparciu o doświadczenie min. 2 lata.Książeczka / aktualne badania sanitarno - epidemiologiczne. Przygotowywanie potraw na restaurację, bankiety, eventy. Dodatkowe uzgodnienia: posiłki pracownicze, możliwość zakwaterowania dla osób spoza powiatu aleksandrowskiego.


Miejsce pracy: Mickiewicza 6, 87-720 Ciechocinek, powiat: aleksandrowski, woj: kujawsko-pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: CV, list motywacyjny

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
26/03/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi