Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/24/0182
Obowiązki:
Przygotowywanie potraw zgodnie z procedurą, wytycznymi i HACCP. Sporządzenie inwentur. Praca na systemie gastronomicznym. Utrzymanie porządku w miejsu i na stanowisku pracy.
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Pozostałe wymagania:
- Pierwsza umowa zlecenie - 3 miesiące, docelowo kolejna umowa na czas nieokreślony.Wykształcenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne lub zatrudnienie w oparciu o doświadczenie min. 2 lata.Książeczka / aktualne badania sanitarno - epidemiologiczne. Przygotowywanie potraw na restaurację, bankiety, eventy. Dodatkowe uzgodnienia: posiłki pracownicze, możliwość zakwaterowania dla osób spoza powiatu aleksandrowskiego.
Miejsce pracy: Mickiewicza 6, 87-720 Ciechocinek, powiat: aleksandrowski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wymagane dokumenty: CV, list motywacyjny
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 26/03/2024
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 2
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi