Numer oferty: StPr/25/0949
-planowanie i organizowanie pracy podległego personelu,
-prowadzenie niezbędnej dokumentacji,
-przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami sztuki kulinarnej,
-przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa,
-przestrzeganie receptur oraz prawidłowe i efektywne wykorzystywanie produktów
-utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchni
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Plac doktora Zygmunta Brodowicza 1, 16-070 Choroszcz, powiat: białostocki, woj: podlaskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Staż pracy: lata: 3
Wymagane dokumenty: cv
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.