Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0949


Obowiązki:

-planowanie i organizowanie pracy podległego personelu,
-prowadzenie niezbędnej dokumentacji,
-przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami sztuki kulinarnej,
-przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa,
-przestrzeganie receptur oraz prawidłowe i efektywne wykorzystywanie produktów
-utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchni



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • wykształcenie gastronomiczne - dyplom szkoły średniej gastronomicznej lub zasadniczej zawodowej potwierdzający kwalifikacje w zawodzie kucharz,min. 3 lat doświadczenia na stanowisku w zawodzie kucharz konieczny udokumentowany staż,zorganizowanie, pracowitość, samodzielność, chęć uczenia się,książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych.


Miejsce pracy: Plac doktora Zygmunta Brodowicza 1, 16-070 Choroszcz, powiat: białostocki, woj: podlaskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Staż pracy: lata: 3

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
26/04/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi