Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0235


Obowiązki:

- obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców,półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw z dostępnych produktów, posługiwanie się narzędziami,maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń itd



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze branżowe, kierunek: kucharz

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, gastronomiczne



Miejsce pracy: Podmurze 4, 74-500 Chojna, powiat: gryfiński, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
07/07/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi