Dziękujemy za korzystanie z infoPraca.pl. Data wydruku 04/12/2021.

Opis stanowiska pracy

Zadania:

  • Przygotowanie potraw z karty menu.
  • Zapewnienie czystości naczyń i sprzętu kuchennego.
  • Zapewnienie wysokiego poziomu obsługi gości.
  • Dbanie o zapewnienie wysokich standardów czystości i higieny.
  • Współudział w tworzeniu menu - adekwatnego do obowiązujących trendów.

Wymagania:

  • Doświadczenie na wyżej wymienionym stanowisku- min 2 letnie.
  • Wykształcenie kierunkowe gastronomiczne lub kurs kucharza.
  • Wymagana aktualna książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych.
  • Bardzo dobra organizacja pracy własnej.
  • Dyspozycyjność do pracy.
  • Umiejętność pracy w zespole.
  • Samodzielność.

Oferujemy:

  • Możliwość zatrudnienia w formie dogodnej dla Pracownika.
  • Przyjazną atmosferę pracy.
  • Możliwość rozwoju osobistego.

W razie pytań zachęcamy do kontaktu pod nr. tel: 723-669-421

Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji za pomocą przycisku:


Prezentacja firmy

HOTEL SŁONECZNY MŁYN to jedyny położony nad rzeką Brdą w Bydgoszczy hotel... czterogwiazdkowy, który powstał dzięki zaadaptowaniu na cele usługowe XIX-wiecznego młyna zbożowego. Aranżacja wnętrza w hotelu nawiązuje do stylu wnętrzarstwa rodem z początku XX wieku. Występują więc tu elementy secesyjne i detale Art Deco.

Wystrój na poszczególnych piętrach hotelu jest pomyślany według przemijających pór roku: wiosny, lata, jesieni, zimy. Dzięki temu każdy nocleg w naszych progach, będzie niezapomnianą przygodą. Ponadto obiekt otacza malowniczy ogród z bezpośrednim dostępem do zejścia nad samą rzekę.

To malownicze położenie w połączeniu z wysoką jakością świadczonych usług i bogatym zapleczem, oprócz zapewnienia komfortowych noclegów, pozwalają również zorganizować w naszym obiekcie wieczór panieński, wesele czy konferencję.

Do dyspozycji gości hotelowych są: restauracja, sale konferencyjne, sale weselne, spa
  Rozwiń

Informacje dodatkowe

Ostatnia aktualizacja:
02/12/2021
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia , Praca Praca w hotelu / Turystyka
do góry