Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0567


Obowiązki:

- przygotowywanie potraw, dbanie o jakość i smak przygotowywanych posiłków;
- pobieranie prób żywnościowych;
- wykonywanie pracy w sposób profesjonalny, samodzielny i odpowiedzialny;
- przyrządzanie potraw za pomocą najbardziej adekwatnych technik;
- dbanie o czystość w kuchni i pomieszczeniach kuchennych;
- sprawdzanie dat przydatności towarów;
- punktualne przyrządzanie zdrowych, pożywnych posiłków;
- przechowywanie żywności i prowiantu w magazynach zgodnie z regułami przechowalnictwa;
- współudział w opracowywaniu jadłospisu dla dzieci.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • doświadczenie w pracy w zespole
  • komunikatywność, wysoka kultura osobista

Wykształcenie:

  • średnie branżowe

Pozostałe wymagania:

  • [Umiejętność 2] : odporność na stres i dobra organizacja pracy[Umiejętność 1] : szkolenie w zakresie przestrzegania zasad higieny i zasad systemu HACCAP


Miejsce pracy: nadmorska 4, 76-156 Bobolin, powiat: sławieński, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę w zastępstwie

Staż pracy: lata: 3

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
07/10/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Umowa na zastępstwo
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi