Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/2358


Obowiązki:

- przygotowywanie posiłków zgodnie z zatwierdzonym jadłospisem i wydawanie o określonej porze
- przyjmowanie wydawanych produktów żywnościowych zgodnie z zapotrzebowaniem żywnościowym oraz odpowiedzialność za ich przechowywanie i zużycie zgodnie z przeznaczeniem.
- przechowywanie w lodówce próbek wydawanych posiłków przez 48 godzin.
- przestrzeganie wydawania porcji zgodnie z przewidzianą gramaturą.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • doświadczenia w pracy na stanowisku samodzielnego kucharzawykształcenie kierunkoweksiążeczka sanitarno-epidemiologicznasamodzielność oraz odpowiedzialne podejście do pracyumiejętność pracy w zespoleksiążeczka sanitarno-epidemiologicznasamodzielność oraz odpowiedzialne podejście do pracyumiejętność pracy w zespole


Miejsce pracy: Żurawia 12, 15-540 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
10/10/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi