Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/1202


Obowiązki:

1.Koordynowanie, organizacja i nadzór nad prawidłową produkcją, realizowanymi zadaniami w kuchni szpitalnej; 2.Koordynowanie pracą na kuchni szpitalnej (w tym rozdysponowanie zadań); 3.Pobieranie towaru z magazynu żywnościowego zgodnie z drukiem ilościowo- wartościowym rozliczeniem żywienia; ścisła współpraca z magazynem; 4.Nadzorowanie jakości produktów powierzonych do produkcji wyrobów kulinarnych; 5.Sprawdzanie prawidłowości i rzetelności przyrządzania potraw; 6.Zabezpieczenie surowców i półproduktów przed zepsuciem, uszkodzeniem i kradzieżą; w przypadku pojawienia się nieprawidłowości zgłoszenie Kierownikowi i podjęcie działań zabezpieczających; 7.Zachowanie zasad GMP i GHP oraz systemu HACCP; 8.Prawidłowe wydawanie posiłków na oddziały (deklarowana waga, odpowiednia temperatura.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • kucharz

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe



Miejsce pracy: Czapliniecka 123, 97-400 Bełchatów, powiat: bełchatowski, woj: łódzkie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę w zastępstwie

Wymagane dokumenty: CV należy wysyłać na adres e-mail: rekrutacja@szpital-belchatow.pl

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
12/12/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Umowa na zastępstwo
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi