Numer oferty: StPr/25/1202
1.Koordynowanie, organizacja i nadzór nad prawidłową produkcją, realizowanymi zadaniami w kuchni szpitalnej; 2.Koordynowanie pracą na kuchni szpitalnej (w tym rozdysponowanie zadań); 3.Pobieranie towaru z magazynu żywnościowego zgodnie z drukiem ilościowo- wartościowym rozliczeniem żywienia; ścisła współpraca z magazynem; 4.Nadzorowanie jakości produktów powierzonych do produkcji wyrobów kulinarnych; 5.Sprawdzanie prawidłowości i rzetelności przyrządzania potraw; 6.Zabezpieczenie surowców i półproduktów przed zepsuciem, uszkodzeniem i kradzieżą; w przypadku pojawienia się nieprawidłowości zgłoszenie Kierownikowi i podjęcie działań zabezpieczających; 7.Zachowanie zasad GMP i GHP oraz systemu HACCP; 8.Prawidłowe wydawanie posiłków na oddziały (deklarowana waga, odpowiednia temperatura.
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Miejsce pracy: Czapliniecka 123, 97-400 Bełchatów, powiat: bełchatowski, woj: łódzkie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymagane dokumenty: CV należy wysyłać na adres e-mail: rekrutacja@szpital-belchatow.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.