Opis stanowiska pracy

Zatrudniona osoba będzie odpowiedzialna za:
• przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami,
• zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,
• zachowanie estetyki wydawanych dań,
• współpracę z pozostałym personelem gastronomii.

Wymagania

Od Kandydatek/Kandydatów oczekujemy:
• min. rocznego doświadczenia zawodowego,
• mile widziana znajomość podstaw systemu HACCP,
• znajomości kuchni polskiej i międzynarodowej,
• wysokiej kultury osobistej,
• mile widziana pasja do wykonywanego zawodu.

Prezentacja firmy

Hotel & SPA

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
11/07/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Premie, dodatki:
pakiet korzysci pracowniczych (pakiet medyczny, ubezpieczenie NNW, bezpłatne obiady i inne), możliwość rozwoju zawodowego pod okiem najlepszych kucharzy
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi