Opis stanowiska pracy

Hotel JAKUBUS, to miejsce gdzie natura łączy się z nowoczesnością, gdzie spokój i cisza inspirują do działania, gdzie komfort odpoczynku konkuruje tylko z różnorodnością atrakcji.

JAKUBUS to nowy koncept, który łączy w sobie miejsce organizacji międzynarodowych zawodów jeździeckich, bazę konferencyjną oraz doskonałą lokalizację do organizowania dużych imprez plenerowych. Aktualnie poszukujemy pracowników na stanowisko:

Wymagania

Miejsce pracy: Jakubowice (k. Namysłowa)

Wymagania:
- Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
- Znajomość HCCP
- Preferowane wykształcenie gastronomiczne
- Zaangażowanie w pracy, samodzielność, umiejętność efektywnego planowania i organizacji pracy
- Umiejętność współpracy w zespole oraz komunikatywność
- Orientacja na klienta i umiejętność budowania właściwych relacji z klientami

Zadania:
- Prowadzenie kuchni podczas nieobecności szefa kuchni
- Wdrażanie HCCP
- Utrzymywanie jakości dań i serwisu w restauracji
- Zamawianie towaru

Oferujemy:
- Atrakcyjne wynagrodzenie
- Pracę w renomowanej i nowoczesnej firmie o stabilnej sytuacji rynkowej
- Możliwość rozwoju zawodowego i awansu
- Szkolenia specjalistyczne oraz dostęp do najnowocześniejszej techniki i wiedzy
- Prywatny pakiet medyczny
- Przyjazne środowisko pracy, otwartość pracodawcy na pomysły

Prezentacja firmy

Zobacz, jak wygląda kariera w Osadkowski SA: http://osadkowski.pl/pl/kar... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
19/11/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
mniej niż 1 rok
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi