Osoba zatrudniona na stanowisku Kucharza będzie odpowiedzialna za przygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji. Dodatkową odpowiedzialnością Kucharza będzie estetyczne prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością.
Wymagania wobec kandydatów:
wykształcenie zawodowe kierunkowe
doświadczenia w zawodzie kucharza
dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy
orientacja na klienta i determinacja w dążeniu do celu
innowacyjność i kreatywność
motywacja i chęć do pracy
zdolność do harmonijnej pracy w warunkach stresu
Hotel Tatarscy jest to nowo powstały hotel *** w Kalwarii Zebrzyd... Rozwiń
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.