Numer oferty: StPr/22/1249
-Przygotowywanie posiłków z dbałością o smak i estetykę
-Utrzymanie czystości i higieny w miejscu pracy
-Przygotowywanie we współpracy z Szefem Kuchni karty dań (karta główna, karta sezonowa, karta przyjęć okolicznościowych i cateringu)
-Przygotowywanie we współpracy z Szefem Kuchni receptur dań i ich aktualizacja w zakresie składników i gramatury
-Składowanie i magazynowanie surowców, półproduktów oraz gotowych potraw
-Składanie, realizacja i nadzorowanie zamówień
-Współpraca z obsługą kelnerską
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: 27-423 Bałtów 169, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Staż pracy: lata: 4
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.