Opis stanowiska pracy
Poszukujemy doświadczonego kucharza do pracy w renomowanym hotelu, położonym w malowniczym regionie Schwarzwaldu (Baden-Württemberg, Niemcy). Hotel dysponuje 40 miejscami noclegowymi oraz restauracją na 60 gości, specjalizującą się w kuchni francuskiej i daniach z dziczyzny.
Lokalizacja: 79682 Todtmoos
Start: od nowego roku
Oferujemy
- zatrudnienie bezpośrednio u niemieckiego pracodawcy – legalna, długofalowa współpraca,
- atrakcyjne wynagrodzenie: 22–23 €/h brutto - ok. 4000 € miesięcznie
- czas pracy: 36–40 godzin tygodniowo,
- pomoc w znalezieniu zakwaterowania - możliwość wyjazdu z rodziną
- stabilne warunki zatrudnienia i przyjazną atmosferę w miejscu pracy,
- praca w urokliwej miejscowości uzdrowiskowej Todtmoos w południowym Schwarzwaldzie,
- urlop zgodnie z niemieckim prawem pracy.
Wymagania
- doświadczenie zawodowe w pracy w kuchni (mile widziane w kuchni francuskiej lub w potrawach z dziczyzny),
- znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym – niemiecki mile widziany, ale niewymagany,
- dobra organizacja pracy i zaangażowanie,
- umiejętność pracy samodzielnej i w zespole,
- własny samochód – wymagany do dojazdu do pracy.
Do Twoich obowiązków będzie należało:
- przygotowywanie dań kuchni francuskiej i potraw z dziczyzny,
- dbanie o wysoką jakość oraz estetykę serwowanych potraw,
- współpraca z zespołem kuchennym i obsługą sali,
- przestrzeganie zasad higieny i standardów hotelu.
Prezentacja firmy
FlexiPersona jest Agencją Zatrudnienia działającą na polskim rynku na p...
FlexiPersona jest Agencją Zatrudnienia działającą na polskim rynku na podstawie wpisu do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod numerem 31986, oraz niemieckiego zezwolenia wydanego przez Bundesagentur fur Arbeit, co daje gwarancję legalności naszych działań i ich najwyższej jakości. Jeżeli jesteś zainteresowany pracą w Niemczech oraz wysokim poziomem zarobków dostosowanym do niemieckich standardów, to dobrze, że do nas trafiłeś. Sprawdź nasze oferty. Zapraszamy do współpracy i kontaktu! :)
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 15/10/2025
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- 1 rok
- Min. wykształcenie:
- Średnie zawodowe
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia, Praca Praca w hotelu / Turystyka