Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/0216


Obowiązki:

Przygotowywanie posiłków dla młodzieży oraz na imprezy komercyjne.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Zawód:

  • Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)

Wymagania dodatkowe:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Książeczka sanitarno - epidemiologiczna

Pozostałe wymagania:

  • Tytuł mistrza w zawodzie. Istnieje możliwość wyrobienia książeczki do celów sanitarno - epidemiologicznych na koszt Pracodawcy.


Miejsce pracy: Jesionowa 3, 67-300 Wiechlice, powiat: żagański, woj: lubuskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: Na spotkanie z pracodawcą należy zgłosić się z otrzymanym skierowaniem do pracy oraz dokumentami aplikacyjnymi.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Adres www: www.lubuska.ohp.pl


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
09/05/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi