Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/3053


Obowiązki:

Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami, dbanie o ich jakość, nadzór nad procesem produkcji posiłków. Obsługa maszyn do produkcji posiłków, planowanie pracy zespołu, nadzór nad wykonywaniem zadań, zapewnienie prawidłowego pakowania potraw, monitorowanie czystości w kuchni i na stanowisku pracy. Stosowanie się do zasad BHP w obrębie zakładu i na stanowisku pracy. Praca od poniedziałku do piątku, w godzinach 6-14, 8-16 oraz 14-22.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Języki:

  • angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • doświadczenie zawodowe w żywieniu zbiorowym, restauracji, stołówkach szkolnych, wojskowych, szpitalnych. Gotowość do szybkiej nauki obsługi maszyn, dyspozycyjność w godzinach dziennych, rzetelność i odpowiedzialność w wykonywaniu obowiązków, brak przeciwwskazań do pracy przy maszynach w ruchu, aktualna książeczka sanepidowska.


Miejsce pracy: Smoluchowskiego, 80-214 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Staż pracy: lata: 0, miesiące: 3

Wymagane dokumenty: -

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
29/03/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi