Numer oferty: StPr/23/0188
przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowywanie według niego posiłków, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego, dbałość o utrzymanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej, dbałość o czystość pomieszczeń kuchennych, informowanie przełożonego o usterkach i nieprawidłowościach, stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP, wykonywanie innych prac zleconych przez dyrektora szkoły
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: 11 Listopada 7a, 18-312 Rutki-Kossaki, powiat: zambrowski, woj: podlaskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Staż pracy: lata: 3
Wymagane dokumenty: dokumenty aplikacyjne
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.