Dziękujemy za korzystanie z infoPraca.pl. Data wydruku 21/10/2020.

Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/3399


Obowiązki:

Obwiązki Kucharza:
-przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami,
-wydawanie i sprzedaż posiłków,
-zapewnienie estetyki potraw,
-utrzymanie porządku w miejscu pracy.

Dodatkowo Szef kuchni:
-układa menu,
-zapewnia najwyższą jakość dań i usług,
-prowadzi racjonalną gospodarkę surowcową,
-organizuje pracę zgodnie z zasadami bhp, przeciwpożarowymi, ochrony środowiska oraz systemów zapewnienia jakości zdrowotnej żywności.

Zapewniamy umowę o pracę na min. rok.
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt: rekrutacja@artesps.pl lub pod numerem telefonów: 602 437 596, 534 925 800. Informacje o RODO i wymagane zgody na stronie www.artesps.pl/aktualnosci



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • średnie branżowe, brak

Pozostałe wymagania:

  • [Inne] : Wymagania: -wykształcenie gastronomiczne -wysoka wrażliwość zmysłów smaku, zapachu, rozróżnianie barw i sprawność manualna, - bardzo dobra organizacja pracy i umiejętność pracy z zespole, - doświadczenie na stanowisku.


Miejsce pracy: TADEUSZA BOYA-ŻELEŃSKIEGO 23, 35-105 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Staż pracy: lata: 1

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Informacje dodatkowe

Ostatnia aktualizacja:
19/10/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
3
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie , Praca Obsługa klienta , Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi
do góry