Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/25/2673
Obowiązki:
przyrządzanie potraw
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Umiejętności i uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Zawód:
- Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagania pożądane:
Wykształcenie:
- średnie zawodowe, gastronomiczne
Pozostałe wymagania:
- wykształcenie gastronomiczne, doświadczenie 2 lata, orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno- epidemiologicznych lub możliwość wyrobienia, praca w godz.: 06.00-14.00, 13.00-21.00Zgodnie z wymogami Kodeksu Pracy oferty pracy są neutralne pod względem płci kandydatów. Nazewnictwo stanowisk pracy stosuje się na podstawie aktualnej Klasyfikacji Zawodów i Specjalności.
Miejsce pracy: BRZOZOWA 1, 87-800 Wieniec-Zdrój, powiat: włocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Staż pracy: lata: 2
Wymagane dokumenty: CV na adres e-mail, w tytule należy podać nazwę stanowiska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 30/10/2025
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi