Numer oferty: StPr/19/5788
Ogólny zakres obowiązków:
- samodzielna obróbka surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna) wykonywana różnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów; potrawy kuchni polskiej;
- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych;
- przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;
Wynagrodzenie uzależnione od indywidualnych kwalifikacji kandydata
- utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.
Praca w systemie równoważnym (za pracę w soboty, niedziele i święta inny dzień wolny w okresie rozliczeniowym).
Miejsce pracy:
Bar KROKUS
ul. M. Konopnickiej 28
BYDGOSZCZ, osiedle Szwederowo
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: M.Konopnickiej 28, 85-133 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: 52 324 93 10 52 324 93 39 e-mail: sekretariat@restauracjebydgoszcz.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.