Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/5788


Obowiązki:

Ogólny zakres obowiązków:
- samodzielna obróbka surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna) wykonywana różnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów; potrawy kuchni polskiej;
- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych;
- przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;

Wynagrodzenie uzależnione od indywidualnych kwalifikacji kandydata
- utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.

Praca w systemie równoważnym (za pracę w soboty, niedziele i święta inny dzień wolny w okresie rozliczeniowym).

Miejsce pracy:
Bar KROKUS
ul. M. Konopnickiej 28
BYDGOSZCZ, osiedle Szwederowo



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz

Pozostałe wymagania:

  • Książeczka sanitarno-epidemiologicznna


Miejsce pracy: M.Konopnickiej 28, 85-133 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: 52 324 93 10 52 324 93 39 e-mail: sekretariat@restauracjebydgoszcz.pl

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
11/11/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi