Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0572


Obowiązki:

Przygotowywanie dań z menu (śniadania, naleśniki, wypieki, brunch) zgodnie z ustalonym standardem.
Dbałość o estetykę i jakość wydawanych potraw.
Współpraca z zespołem baristów i właścicielką w codziennej organizacji kuchni.
Utrzymanie czystości stanowiska i przestrzeganie zasad HACCP.
Współtworzenie i testowanie nowych pozycji w menu.
Praca w godz. 9-19



Wymagania:

Wymagania pożądane:

Umiejętności i uprawnienia:

  • książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • Praca dla:-Osoby z pasją do gotowania i otwartością na nowe smaki-Z dobrą organizacją pracy, punktualnością i poczuciem estetyki-Kogoś, kto odnajduje się w pracy zespołowej i potrafi działać samodzielnie-Osoby kreatywnej i mającej własne pomysły.Osoby z doświadczeniem w gastronomii oraz aktualna książeczka sanepidowska będą dużym atutem (ale nie są konieczne liczy się zaangażowanie).


Miejsce pracy: Adama Mickiewicza 16/63a, 39-400 Tarnobrzeg, powiat: m. Tarnobrzeg, woj: podkarpackie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
14/07/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Podobne oferty pracy

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi