Numer oferty: StPr/25/0572
Przygotowywanie dań z menu (śniadania, naleśniki, wypieki, brunch) zgodnie z ustalonym standardem.
Dbałość o estetykę i jakość wydawanych potraw.
Współpraca z zespołem baristów i właścicielką w codziennej organizacji kuchni.
Utrzymanie czystości stanowiska i przestrzeganie zasad HACCP.
Współtworzenie i testowanie nowych pozycji w menu.
Praca w godz. 9-19
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Adama Mickiewicza 16/63a, 39-400 Tarnobrzeg, powiat: m. Tarnobrzeg, woj: podkarpackie
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wymagane dokumenty: cv
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.