Numer oferty: StPr/25/4921
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu. Opracowywanie nowych dań i zmiana menu w zależności od sezonu i dostępności składników. Zapewnienie wysokiej jakości potraw i estetycznego podania. Zarządzanie zapasami, zamawianie świeżych produktów i kontrola dat. Dbanie o zachowanie standardów higieny i czystości w kuchni. Współpraca z kelnerami i innymi pracownikami restauracji. Wspieranie pracy zespołu podczas szczytowych godzin w sytuacjach kryzysowych. Utrzymywanie relacji z dostawcami i współpraca w celu uzyskania najlepszych produktów. Rozwój swoich umiejętności kulinarnych oraz inspirowanie pozostałych członków zespołu do ciągłego doskonalenia się. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 11-21 (zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą).
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Młodej Polski 5, 83-010 Straszyn, powiat: gdański, woj: pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Staż pracy: lata: 0, miesiące: 6
Wymagane dokumenty: -
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.