Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0197


Obowiązki:

Przygotowanie posiłków, dbanie o odpowiedną estetykę posiłków, organizacja miejsca pracy, prace porządkowe na kuchni.
Praca dwuzmianowa: od 6:00 do 14:00 i od 12:00 do 20:00



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Wymagania pożądane:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

Pozostałe wymagania:

  • Wymagana umiejętność obsługi sprzętu gastronomicznego, umiejętność oceny jakości produktów, znajomość zasad przechowywania żywności, umiejętność przyrządania dań zimnych i gorących.Mile widziane doświadczenie na samodzielnym stanowisku.


Miejsce pracy: 1 Maja 1, 28-131 Solec-Zdrój, powiat: buski, woj: świętokrzyskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
24/04/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Podobne oferty pracy

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi