Numer oferty: StPr/25/1222
Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z ustalonym jadłospisem, dbanie o jakość i świeżość potraw oraz racjonalne gospodarowanie produktami, utrzymanie czystości i porządku w kuchni, zgodnie z zasadami BHP i HACCP, sporządzanie zapotrzebowania na produkty spożywcze, dowożenie posiłków do wskazanych punktów.
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Głuchołaska 8, 48-300 Nysa, powiat: nyski, woj: opolskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.