Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/1222


Obowiązki:

Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z ustalonym jadłospisem, dbanie o jakość i świeżość potraw oraz racjonalne gospodarowanie produktami, utrzymanie czystości i porządku w kuchni, zgodnie z zasadami BHP i HACCP, sporządzanie zapotrzebowania na produkty spożywcze, dowożenie posiłków do wskazanych punktów.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • prawo jazdy kat B

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • Wykształcenie zawodowe gastronomiczne, doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku, znajomość zasad higieny i HACCP, dyspozycyjność i odpowiedzialność, wysoka kultura pracy i umiejętność współpracy w zespole, komunikatywność i łatwość w nawiązywaniu kontaktów, optymizm, sumienność i zaangażowanie, aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych, prawo jazdy kat. B .


Miejsce pracy: Głuchołaska 8, 48-300 Nysa, powiat: nyski, woj: opolskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
30/10/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi