Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/0275


Obowiązki:

Przygotowywanie dań obiadowych, surówek wg przepisów.Praca w godzinach 7.00- 15.00, 11.00- 19.00.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Kucharz

Pozostałe wymagania:

  • Wymagane roczne doświadczenie w zawodzie kucharz (ewentualna mozliwość zatrudnienia tegorocznych absolwentów szkół gastronomicznych bez doświadczenia)


Miejsce pracy: Szeroka 16/1, 67-100 Nowa Sól, powiat: nowosolski, woj: lubuskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Staż pracy: lata: 1

Wymagane dokumenty: CV+ skierowanie do pracodawcy

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
16/06/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi