Numer oferty: StPr/25/1783
- w uzgodnieniu z dietetykiem szkolnym stosowanie się do zaleceń jadłospisu
- pobieranie produktów z magazynu na podstawie dziennego zapotrzebowania żywnościowego, niezbędnych do przygotowania śniadania i obiadu
- kontrolowanie jakości otrzymywanych z magazynu produktów i terminu przydatności do spożycia.
- przygotowanie posiłków zgodnie z recepturą i technologią przygotowania
- wydawanie posiłków
- utrzymywanie czystości w miejscu pracy
- organizowanie pracy podległemu personelowi pomocniczemu
- godziny pracy: 7-15
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Wrocławska 3/5, 91-052 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: Sposób składania dokumentów :- osobiście w sekretariacie dyrektora pokój nr 18 w godzinach 8.00 16.00 w zamkniętej kopercie lub- wysłane pocztą z dopiskiem Rekrutacja na stanowisko kucharki/kucharzaTermin składania dokumentów:30.05.2025r.Wymagane dokumenty:1.wypełniony kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie art. 221, § 1 Kodeksu Pracy (formularz do pobrania ze strony kwestionariusze osobowe),2.kopia orzeczenia lekarskiego do celów sanitarno-epidemiologicznych3.kopie dokumentów potwierdzających wykształcenie, świadectwa kwalifikacyjne4.kopie dokumentów potwierdzających dorobek zawodowy, staż pracy5.kopia orzeczenia lekarskiego o braku przeciwskazań do pracy na zajmowanym stanowisku wraz z kopią skierowania (jeżeli kandydat pozostaje w zatrudnieniu lub nie minęło 30 dni od jego ustania)6.ostatnie zaświadczenie szkolenia BHP (jeżeli kandydat je posiada),7.kopia zaświadczenia szkolenia z zakresu udzielania pierwszej pomocy
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.