Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/0072


Obowiązki:

Sporządzanie potraw kuchni regionalnej i kuchni polskiej. Posługiwanie się narzędziami i maszynami kuchennymi. Dbałość o czystość oraz dobra organizacja pracy.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • Min roczne doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Umiejętność przyrządzania potraw.


Miejsce pracy: 39-122 Kamionka 4a, powiat: ropczycko-sędziszowski, woj: podkarpackie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Staż pracy: lata: 1

Wymagane dokumenty: -

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Sposób kontaktu/przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon

Wynagrodzenie brutto: od 2 250 PLN

Osoba do kontaktu: Kazimierz Smolak

Telefon: 601 453 066


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
11/02/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi