Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0612


Obowiązki:

Przygotowywanie posiłków zgodnie z normami żywieniowymi, zarządzanie personelem w kuchni, ustalanie jadłospisów z intendentką.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • Wymagane 5 letnie doświadczenie zawodowe najlepiej w placówkach żywienia zbiorowego, umiejętność gotowania, przyrządzanie posiłków zgodnie z wymogami, ustalanie jadłospisu, odpowiednia wiedza z zakresu norm i zasad żywienia dzieci. Praca w godzinach 7:00-15:00


Miejsce pracy: Chwaszczyńska 28, 81-571 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę w zastępstwie

Wymagane dokumenty: dokumenty poświadczające wykształcenie, potwierdzenie doświadczenia zawodowego

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
30/04/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Umowa na zastępstwo
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Podobne oferty pracy

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi