Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/1356


Obowiązki:

1. Przygotowywanie posiłków.
2. Przestrzeganie norm ilościowych i jakościowych.
3. Przestrzeganie przepisów, procedur i instrukcji, nomenklatury diet.

praca w godz. 6-14, 10-18



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Zawód:

  • Kucharz*

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • wymagane doświadczenie w zakładach żywienia zbiorowego zamkniętego, umiejętność pracy w zespole


Miejsce pracy: Św. Floriana 12, 85-030 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Staż pracy: lata: 1

Wymagane dokumenty: kontakt w godz. 8.00-13.00: 607******ul. św. Floriana 12, budynek B, pokój 1.15, piętro I

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
03/06/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi