Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/25/2884
Obowiązki:
przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i standardami jakości
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Umiejętności i uprawnienia:
- motywacja do pracy
- sumienność
Wymagania pożądane:
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Pozostałe wymagania:
- Wymagana; doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku, dbanie o odpowiednią estetykę przyrządzanych dań,właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi, współpraca z innymi kucharzami i pracownikami kuchni, pilnowanie świeżości używanych produktów.
Miejsce pracy: Przęsłowa 4, 25-671 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: cv
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 08/12/2025
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na okres próbny
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi