Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/25/2520
Obowiązki:
przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami,
zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, zachowanie estetyki wydawanych dań oraz czystości stanowiska pracy
Wymagania:
Wymagania pożądane:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
- Miejsce pracy: HOTEL ECHO Cedzyna k. KielcWYMAGANIA: aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych warunek konieczny, doświadczenie na podobnym stanowisku minimum rok, znajomość procedur pracy w gastronomii, HACCP, BHP umiejętność pracy w zespole, mile widziane orzeczenie o niepełnosprawności nie jest to warunek koniecznyZAKRES OBOWIĄZKÓW:przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, zachowanie estetyki wydawanych dań oraz czystości stanowiska pracyPracodawca oferuje;terminową realizację świadczeń wynikających z umowy, zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, bardzo dobre warunki pracy atrakcyjne warunki finansowe, doświadczoną kadrę managerską i dobrze dobrany zakres obowiązków
Miejsce pracy: Generała Józefa Hauke-Bosaka 9, 25-217 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: cv
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 14/11/2025
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na okres próbny
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi