Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/22/0024


Obowiązki:

kontrolowanie procesu produkcyjnego zgodnie z przyjętymi procedurami oraz instrukcjami
kontrola wyrywkowa przebiegu procesów produkcyjnych, wyrobów gotowych oraz stanu sanitarno-higienicznego urządzeń pomieszczeń produkcyjnych i magazynowych
wykonywanie analiz fizyko-chemicznych i organoleptycznych
nadzór nad sprzętem kontrolno-pomiarowym
opracowywanie, prowadzenie i nadzorowanie dokumentacji laboratoryjnej
kontrola przestrzegania receptur, norm materiałowych, instrukcji technologicznych i laboratoryjnych
zapisy z wykonanych analiz i badań w systemach



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • doświadczenie mile widziane
  • mile widziane doświadczenia w pracy przy linii do produkcji/ przetwarzania żywności
  • DOŚWIADCZENIE I UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE,
  • znajomość języka angielskiego

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, techniczne, kierunek: technologia żywności lub pokrewne

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat), techniczne, kierunek: technologia żywienia i żywności lub pokrewne

Pozostałe wymagania:

  • [Umiejętność 1] : mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna


Miejsce pracy: 49-300 Brzeg, powiat: brzeski, woj: opolskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
18/01/2022
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
10
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca BHP / Ochrona środowiska, Praca Rolnictwo, Praca Praca na produkcji

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi