Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0564


Obowiązki:

- Klasyfikacja jakościowa dostarczonych do spółki surowców owocowych i warzywnych.
- Kontrola i badanie jakości mrożonych owoców i warzyw.
- Wykonywanie badań i analiz w zakresie międzyoperacyjnej kontroli produkcji.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Języki:

  • angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany

Umiejętności i uprawnienia:

  • obsługa komputera

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, inne

Pozostałe wymagania:

  • - Wymagane wykształcenie średnie lub wyższe techniczne o kierunku technologia żywności, przetwórstwo owoców i warzyw, analiza środków spożywczych, mikrobiologia oraz min. 1 rok doświadczenia zawodowego.- Znajomość przepisów prawa żywnościowego.- Umiejętność szybkiego uczennia się.


Miejsce pracy: Fabryczna 2, 37-300 Leżajsk, powiat: leżajski, woj: podkarpackie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Staż pracy: lata: 1

Wymagane dokumenty: CV- Wymagane wykształcenie średnie lub wyższe techniczne o kierunku technologia żywności, przetwórstwo owoców i warzyw, analiza środków spożywczych, mikrobiologia.- Min. 1 rok doświadczenia zawodowego.- Znajomość przepisów prawa żywnościowego.- Umiejętność szybkiego uczenia się.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
17/04/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca BHP / Ochrona środowiska, Praca Rolnictwo, Praca Praca na produkcji

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi