Opis stanowiska pracy
Wymagania:
- Znajomość branży restauracyjnej, minimum 4-letnie;
- Doświadczenie w pracy jako kelner/kelnerka;
- Znajomość języka angielskiego (drugi język obcy będzie dodatkowym atutem);
- Umiejętność kierowania zespołem kelnerów/barmanów;
- Dążenie do najwyższych standardów obsługi Gości;
- Budowanie pozytywnych relacji z Gośćmi oraz załogą;
- Samodzielność i szybkość w podejmowaniu decyzji;
- Wysoka kultura osobista.
Oferujemy:
- Pracę w zespole młodych i ambitnych osób;
- Wynagrodzenie ustalone indywidualnie;
- Szkolenia podnoszące kwalifikacje.
W dokumentach aplikacyjnych prosimy o umieszczenie zapisu: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29-08-1997 r. o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 1997, Nr 133, poz. 883)”
Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu tylko z wybranymi kandydatami.
Prezentacja firmy
Śląska Prohibicja to restauracja istniejąca na śląskim rynku gastronomic...
Śląska Prohibicja to restauracja istniejąca na śląskim rynku gastronomicznym od grudnia 2017 roku. Ten krótki czas pozwolił na wypracowanie wysokiej pozycji, oraz zbudowanie marki, która dziś kojarzy się z miejscem wartym odpowiedzenia podczas wizyty w Katowicach i na Nikiszowcu. Za kuchnię odpowiada Szefowa Magda Nowaczewska, zwyciężczyni V edycji MasterChefa.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 03/07/2017
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Od 3 do 5 lat
- Min. wykształcenie:
- Średnie zawodowe
- Branża / kategoria:
- Praca Kadra zarządzająca, Praca Catering / Gastronomia, Praca Inne