Opis stanowiska pracy

Wymagania:

  • Znajomość branży restauracyjnej, minimum 4-letnie;
  • Doświadczenie w pracy jako kelner/kelnerka;
  • Znajomość języka angielskiego (drugi język obcy będzie dodatkowym atutem);
  • Umiejętność kierowania zespołem kelnerów/barmanów;
  • Dążenie do najwyższych standardów obsługi Gości;
  • Budowanie pozytywnych relacji z Gośćmi oraz załogą;
  • Samodzielność i szybkość w podejmowaniu decyzji;
  • Wysoka kultura osobista.

 

Oferujemy:

  • Pracę w zespole młodych i ambitnych osób;
  • Wynagrodzenie ustalone indywidualnie;
  • Szkolenia podnoszące kwalifikacje.

 

W dokumentach aplikacyjnych prosimy o umieszczenie zapisu: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29-08-1997 r. o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 1997, Nr 133, poz. 883)”

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu tylko z wybranymi kandydatami.

Prezentacja firmy

Śląska Prohibicja to restauracja istniejąca na śląskim rynku gastronomic... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
03/07/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Od 3 do 5 lat
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Kadra zarządzająca, Praca Catering / Gastronomia, Praca Inne

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi