#

KIEROWNIK RESTAURACJI

Klient infoPraca.pl

Wrocław, dolnośląskie

Opis stanowiska pracy

Sieć restauracji poszukuje pracownika na stanowisko:

KIEROWNIK RESTAURACJI

 

Opis stanowiska pracy:

  • budowanie zespołu, rekrutacja, opracowanie systemów motywacyjnych, które pozwolą osiągnąć doskonałość operacyjną
  • organizowanie pracy podległego zespołu
  • szkolenie stanowiskowe pracowników
  • motywowanie pracowników restauracji
  • rozliczanie kosztów restauracji
  • w razie konieczności zastępowanie pracowników na różnych stanowiskach

 

Wymagania:

  • doświadczenie na stanowisku kierownika restauracji minimum trzy lata
  • wykształcenie minimum średnie, preferowane wyższe
  • umiejętność pracy pod presją czasu
  • ponadprzeciętne zdolności komunikacyjne
  • umiejętność ustalania priorytetów
  • wysoka kultura osobista
  • książeczka sanepidowska

 

Oferujemy:

  • stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • atrakcyjne wynagrodzenie
  • bogaty pakiet szkoleń
  • pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie
  • miłą atmosfera pracy

 

Zainteresowane osoby proszę o przesłanie CV wraz z klauzulą o ochronie danych osobowych.

Prezentacja firmy

Firma o ugruntowanej pozycji na rynku.

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
02/08/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Od 3 do 5 lat
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Kadra zarządzająca, Praca Nauka / Edukacja / Szkolenia, Praca HR / Kadry / Rekrutacja, Praca Inne

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi