#

Kierownik Restauracji

L&P Sp. z o.o.

Toruń, kujawsko-pomorskie

Opis stanowiska pracy

COPERNICUS TORUŃ HOTEL ****

poszukuje osoby na stanowisko KIEROWNIK RESTAURACJI

 

Zakres obowiązków:

  • organizowanie pracy i nadzorowanie prawidłowej pracy restauracji;
  • czynny udział w pracy restauracji (serwowanie dań i napojów);
  • współtworzenie i odpowiedzialność za marketing i reklamę restauracji;
  • przestrzeganie wysokich standardów w zakresie obsługi Gości;
  • szkolenie oraz weryfikacja jakości pracy podległych pracowników;
  • stała współpraca z pozostałymi działami w hotelu, przede wszystkim Kuchnia;

 

Wymagania:

  • min. dwuletnie doświadczenie w pracy w gastronomii, mile widziane w doświadczenie na podobnym stanowisku;
  • efektywnie organizowanie pracy własnej oraz zespołu pracowników;
  • odporność na stres;
  • praca zmianowa, w weekendy i święta;
  • płynna znajomość języka angielskiego;

 

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV

Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922).

Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Prezentacja firmy

Hotel Copernicus

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
04/02/2018
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Obsługa klienta, Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi