Opis stanowiska pracy
COPERNICUS TORUŃ HOTEL ****
poszukuje osoby na stanowisko KIEROWNIK RESTAURACJI
Zakres obowiązków:
- organizowanie pracy i nadzorowanie prawidłowej pracy restauracji;
- czynny udział w pracy restauracji (serwowanie dań i napojów);
- współtworzenie i odpowiedzialność za marketing i reklamę restauracji;
- przestrzeganie wysokich standardów w zakresie obsługi Gości;
- szkolenie oraz weryfikacja jakości pracy podległych pracowników;
- stała współpraca z pozostałymi działami w hotelu, przede wszystkim Kuchnia;
Wymagania:
- min. dwuletnie doświadczenie w pracy w gastronomii, mile widziane w doświadczenie na podobnym stanowisku;
- efektywnie organizowanie pracy własnej oraz zespołu pracowników;
- odporność na stres;
- praca zmianowa, w weekendy i święta;
- płynna znajomość języka angielskiego;
Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV
Prosimy także o dopisanie następującej klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922).
Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Prezentacja firmy
Hotel Copernicus
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 04/02/2018
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas określony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- 2 lata
- Min. wykształcenie:
- Średnie zawodowe
- Branża / kategoria:
- Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Obsługa klienta, Praca Catering / Gastronomia