Dziękujemy za korzystanie z infoPraca.pl. Data wydruku 04/06/2020.

Kierownik Restauracji i Baru

Bydgoszcz, kujawsko-pomorskie

Hotel City Sp. z.o.o.

Opis stanowiska pracy

City Hotel w Bydgoszczy poszukuje kandydatów na stanowisko:

Kierownik Restauracji i Baru

 

Zadania:

  • organizowanie i koordynowanie pracy podległego zespołu,
  • prowadzenie imprez,
  • ścisła współpraca z innymi działami firmy,
  • odpowiedzialność za sprawne i efektywne funkcjonowanie restauracji,
  • kontrola standardów i jakości świadczonych usług,
  • szkolenie podległych pracowników,
  • dbanie o dobry wizerunek, miłą atmosferę i prawidłową obsługę gości

 

Wymagania wobec kandydatów:

  • doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii,
  • wiedza i doświadczenie w zakresie budowania oferty i rozliczania imprez,
  • bardzo dobre rozumienie branży gastronomicznej -oczekiwań gości ,standardów, trendów na rynku,
  • umiejętność kierowania zespołem i motywowania pracowników,
  • umiejętność podejmowania samodzielnych i szybkich decyzji,
  • dyspozycyjność,
  • wysoka kultura osobista,
  • znajomości zasad systemów HACCP,
  • znajomość języka angielskiego,
  • zaawansowana znajomość pakietu Office.

 

Oferujemy:

  • pracę w prestiżowym hotelu, w profesjonalnym zespole,
  • możliwość rozwoju zawodowego,
  • atrakcyjny system wynagradzania,
  • stabilne zatrudnienie w ramach umowy o pracę,
  • pakiet socjalny.

Prezentacja firmy

Czterogwiazdkowy City Hotel już od 25 lat istnieje na bydgoskim rynku. Hotel, zlokalizowany w... centrum miasta, oprócz usług noclegowych specjalizuje się również w organizacji szkoleń, konferencji, uroczystości prywatnych i firmowych.

Naszym pracownikom oferujemy :
-stabilne warunki pracy
-możliwość rozwoju zawodowego
-pracę w dynamicznym zespole
-podnoszenie kwalifikacji
-pakiet socjalny
-posiłki dla pracowników
  Rozwiń

Informacje dodatkowe

Ostatnia aktualizacja:
05/03/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Mniej niż 1 rok
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia , Praca Kadra zarządzająca , Praca Kontrola jakości , Praca Praca w hotelu / Turystyka
do góry