Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/1426


Obowiązki:

Nadzór nad pracownikami kuchni, planowanie i organizacji nad przebiegiem procesu produkcyjnego w kuchni żywienia zbiorowego
Nadzór nad wydawaniem posiłków na oddziały szpitalne i do dystrybucji
Nadzór nad przyjmowaniem artykułów żywieniowych z magazynu



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • doświadczenie na podobnym stanowisku, książeczka sanepidu, dyspozycyjność, umiejętność zarzadzania


Miejsce pracy: Jerzego Waszyngtona 17, 15-274 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
25/05/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Kadra zarządzająca, Praca Kontrola jakości

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi