Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0187


Obowiązki:

Zarządzanie codziennymi operacjami piekarni-ciastkarni, nadzór nad produkcją wypieków, planowanie, organizacja i koordynacja pracy personelu. Praca zmianowa, między 3:00 a 15:00. Pracodawca prowadzi rekrutację do 10.04., kandydat zostanie wybrany po zamknięciu rekrutacji. Osoby zainteresowane proszone są o wysyłanie cv na adres pssbusko@wp.pl lub złożenie osobiście w biurze spółdzielni



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • obsługa komputera

Wykształcenie:

  • zasadnicze branżowe, gastronomiczne

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe 4-letnie, inne, kierunek: produkcja spożywcza

Pozostałe wymagania:

  • Wymagane doświadczenie w produkcji piekarsko-ciastkarskiej oraz doświadczenie w kierowaniu zakładem produkcyjnym/ grupą osób.Konieczna umiejętność zarządzania pracownikami, umiejętność planowania i kontroli kosztów produkcji, znajomość technologii wypieku.


Miejsce pracy: Łagiewnicka 9, 28-100 Busko-Zdrój, powiat: buski, woj: świętokrzyskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Staż pracy: lata: 0, miesiące: 6

Wymagane dokumenty: Osoby zainteresowane proszone są o wysyłanie cv na adres pssbusko@wp.pl lub złożenie osobiście w biurze spółdzielni.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
18/03/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Kadra zarządzająca, Praca Kontrola jakości

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi