Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0386


Obowiązki:

praca z zespołem, nadzór na przestrzeganiem jadłospisu, diet, praca wg. zasad sztuki kulinarnej, nadzór nad kalkulacją żywnościową, praca z magazynem żywnościowym.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Przygotowanie pedagogiczne
  • obsługa komputera - pakiet programów office
  • 3 lata doświadczenie na podobnym stanowisku

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe 4-letnie

Pozostałe wymagania:

  • [Umiejętność 1] : wykształcenie wyższe/ średnie, ( technik żywienia zbiorowego), zarządzanie ludźmi, znajomość żywienia zbiorowego w instytucjach całodobowych,[Inne] : doświadczenie w żywieniu zbiorowym .


Miejsce pracy: 87-140 Browina 57, powiat: toruński, woj: kujawsko-pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Staż pracy: lata: 3

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
06/05/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi