Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0651


Obowiązki:

- planowanie zaopatrzenia w żywność,
- sporządzanie jadłospisów,
- kontrola jakości produktów żywnościowych,
- nadzór nad stanem sanitarnym pomieszczeń i urządzeń w kuchni szpitala



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • odpowiedzialność
  • umiejętnośc pracy w zespole
  • Doświadczenie w zawodzie
  • samodzielność w działaniu

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, kierunek: dietetyka, technologia zywności

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat), kierunek: dietetyka, technologia żywienia

Pozostałe wymagania:

  • doświadczenie w żywieniu zbiorowym lub w jednostkach ochrony zdrowia -konieczne przy wykształceniu średnim zawodowoym


Miejsce pracy: SZPITALNA 10, 74-320 Barlinek, powiat: myśliborski, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: CV należy złożyć w sekretariacie Szpital Barlinek sp. z o.o. lub przesyłać na adres e-mail z dopiskiem "Dietetyk - Kierownik Działu Żywienia", do dnia 31.12.2025 r.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
18/12/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Ochrona

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi