Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/2458


Obowiązki:

W SZCZEGÓLNOŚCI: OPRACOWYWANIE DEKADOWYCH JADŁOSPISÓW, ZGODNYCH Z USTALONYMI NORMAMI ORAZ PRZESTRZEGANIE ICH PRAWIDŁOWEJ REALIZACJI; OPRACOWYWANIE PLANÓW ZAOPATRZENIA MAGAZYNU ŻYWNOŚCIOWEGO W SUROWCE I PRODUKTY SPOŻYWCZE; KONTROLOWANIE ZGODNOŚCI ORGANIZACJI PRACY W ODNIESIENIU DO PRZEPISÓW SANITARNO-HIGIENICZNYCH, A W ZAKRESIE PRZYRZĄDZANIA POSIŁKÓW ZGODNOŚCI Z ZASADAMI TECHNOLOGII I HIGIENY ŻYWIENIA; NADZÓR NAD PRODUKCJĄ POTRAW ZGODNIE Z WYMOGAMI DOBREJ PRAKTYKI HIGIENICZNEJ I DOBREJ PRAKTYKI PRODUKCYJNEJ ORAZ HACCP,



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • średnie branżowe

Pozostałe wymagania:

  • ZNAJOMOŚĆ ZASAD DOBREJ PRAKTYKI HIGIENICZNEJ ORAZ DOBREJ PRAKTYKI PRODUKCYJNEJ A ZWŁASZCZA ZASAD HACCPSTAŻ PRACY NA STANOWISKU KIEROWNICZYM GASTRONOMICZNYM ZWIĄZANYM Z ORGANIZOWANIEM ŻYWIENIA ZBIOROWEGO I PRZYGOTOWNIEM JADŁOSPISUsześcioletni staż pracy przy wykształceniu średnim i dwuletni staż pracy przy wykształceniu wyższym


Miejsce pracy: Podleśna 2, 15-227 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę w zastępstwie

Staż pracy: lata: 6

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Adres www: https://www.gov.pl/web/zsmbialystok


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
28/10/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Umowa na zastępstwo
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Instalacje / Utrzymanie / Serwis, Praca Praca fizyczna

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi