Numer oferty: StPr/25/1229
1. kierowanie i nadzór nad realizacją zadań działu żywienia,
2. sporządzanie grafików czasu pracy dla pracowników kuchni,
3. przygotowywanie jadłospisu dekadowego,
4. dbanie o prawidłowy stan higieniczno-sanitarny kuchni, pomieszczeń pomocniczych i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością,
5. szacowanie wartości dostaw na żywność oraz środków czystości,
6. sprawdzanie prawidłowości wystawionych faktur
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Chmielowicka 2, 45-738 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę w zastępstwie
Staż pracy: lata: 5
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.