Opis stanowiska pracy

INTERFERIE S.A. z siedzibą w Legnicy, w związku z dynamicznym rozwojem firmy, poszukuje Kandydata/Kandydatki na stanowisko 

Kierownika ds. Gastronomii 

Miejsce wykonywania pracy: INTERFERIE w Ustroniu Morskim OSW CECHSZTYN 


Zakres obowiązków: 

  • Planowanie, organizowanie, koordynowanie i nadzór nad wszystkimi działaniami w obszarze gastronomii (obsługa gości, zarządzanie personelem, administracja). 
  • Odpowiedzialność za realizację zadań sprzedażowych. 
  • Monitorowanie pracy personelu, w celu zapewnienia efektywności działania zgodnie z przyjętą w tym zakresie polityką i procedurami. 
  • Współpracowanie i porozumiewanie się z pozostałymi służbami obiektu w celu zapewnienia spójności działań. 
  • Kontrolowanie jakości świadczonych usług w celu zagwarantowania odpowiednich standardów obsługi gości. 
  • Nadzorowanie stanu i jakości urządzeń, wyposażenia, materiałów (produktów), współpracowanie z dostawcami. 
  • Odpowiadanie na pytania dotyczące świadczonych usług, przyjmowanie i reagowanie na skargi i uwagi gości. 
  • Zapewnienie wykonywania zadań zgodnie z zasadami bezpieczeństwa i higieny oraz zgodnie i innymi przepisami. 
  • Kontrola jakości i form oraz sposobu serwowania dań. 
  • Kontrola procesu składania zamówień towarów i usług, nadzór nad ich realizacją. 
  • Ustalanie grafików i rozliczanie czasu pracy podległych pracowników. 
  • Nadzór nad sporządzaniem inwentaryzacji, 
  • Rozliczenia magazynowe, 
  • Rekrutacja nowych pracowników i ich szkolenie, 
  • Kontrola czystości i wystroju pomieszczeń w podległym obszarze gastronomii. 

Wymagamy: 

  • Wykształcenia kierunkowego (minimum średniego), 
  • Minimum 2-letniego doświadczenia na podobnym stanowisku kierowniczym, 
  • Umiejętności budowania zespołu i zarządzania pracą personelu – w tym ustalanie grafików, wyznaczanie oraz rozliczanie zadań, motywowanie zespołu, 
  • Wiedzy z zakresu zarządzania pracą zespołu pracowników oraz organizacji przyjęć i bankietów, 
  • Chęci rozwoju i podejmowania wyzwań, 
  • Praktycznej znajomości zasad rozliczania czasu pracy w gastronomii, 
  • Zorientowania na wyniki i osiąganie zakładanych celów, biznesowych, 
  • Wiedzy i doświadczenia z obszaru procedur pracy w gastronomii HACCP, 
  • Umiejętności właściwej organizacji czasu pracy. 
  • Znajomości pakietu MS Office i umiejętności wykorzystywania jego możliwości. 
  • Zaangażowania oraz inicjatywy w działaniu. 
  • Komunikatywności 

Oferujemy: 

  • Pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie 
  • Stabilne warunki zatrudnienia - umowę o pracę, 
  • Możliwość rozwoju zawodowego, 
  • Dodatkową opiekę medyczną, 
  • Bogaty pakiet socjalny, 
  • Możliwość przystąpienia do PPE - Pracowniczego Programu Emerytalnego. 

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu tylko z wybranymi kandydatami.

Prezentacja firmy

INTERFERIE S.A. jest firmą o ugruntowanej pozycji na rynku usług hotelar... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
15/10/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Kadra zarządzająca

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi