Numer oferty: StPr/24/0514
1) PRZYGOTOWANIA SALI KONSUMENCKIEJ DO OBSŁUGI KONSUMENTÓW
2) OBSŁUGA KONSUMENTÓW, POBIERANIE POTRAW I ICH SERWOWANIE
3) UTRZYMANIE W SPRAWNOŚCI I WE WŁAŚCIWYM STANIE TECHNICZNYM I SANITARNO- HIGIENICZNYM SPRZĘTU STOŁOWEGO I KUCHENNEGO
4) PRZESTRZEGANIE PRAWIDŁOWEGO I ZGODNEGO Z ZASADAMI PODAWANIA POTRAW I NAPOJÓW
PRACA W GODZINACH OD 07.00 DO 15.00 , OD 09.00 DO 17.00
5) OBSŁUGIWANIE URZĄDZEŃ GASTRONOMICZNYCH ZNAJDUJĄCYCH SIĘ NA WYPOSAŻENIU ZGODNIE Z INSTRUKCJĄ
6) PRAWIDŁOWA OBRÓBKA WSTĘPNA PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH ORAZ PRZYRZĄDZANIE ZGODNIE Z PROCESEM TECHNOLOGICZNYM
7) PROWADZENIE ODPOWIEDNIEJ DOKUMENTACJI SYSTEMU HACCP PRZESTRZEGANIE SYSTEMU HACCP W OBROCIE ŻYWNOŚCIĄ
8) WYKONYWANIE INNYCH ZADAŃ ZLECONYCH PRZEZ PRZEŁOŻONEGO WYNIKAJĄCYCH Z OBSZARU ZADANIOWEGO KOMÓRKI W KTÓREJ TO STANOWISKO JEST USYTUOWANE
9) PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP, SŁUŻBY, PPOŻ O OCHRONIE ŚRODOWISKA ORAZ O OCHRONIE INFORMACJI NIEJAWNYCH
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: ŁUKASIŃSKIEGO 33, 71-215 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.