Numer oferty: StPr/19/0319
- pobieranie i ekspedycja potraw z kuchni, zgodnie z obowiązującym jadłospisem,
- przygotowywanie sprzętu pomocniczego (serwetki, bielizna stołowa itp.)
- nadzór nad czystością sali konsumpcyjnej, naczyń stołowych,
- obsługa konsumenta z zachowaniem zasad kultury,
- przestrzeganie przepisów GHP, GMP, HACCP.
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Konopnickiej 17, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Staż pracy: lata: 1
Wymagane dokumenty: cv
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Sposób kontaktu/przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Osoba do kontaktu: Kazimiera Kotus
Telefon: 91 328 58 10
Email: kadry@krus.swi.pl
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.