Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/0319


Obowiązki:

- pobieranie i ekspedycja potraw z kuchni, zgodnie z obowiązującym jadłospisem,
- przygotowywanie sprzętu pomocniczego (serwetki, bielizna stołowa itp.)
- nadzór nad czystością sali konsumpcyjnej, naczyń stołowych,
- obsługa konsumenta z zachowaniem zasad kultury,
- przestrzeganie przepisów GHP, GMP, HACCP.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • umiejętność współpracy, dobra organizacja pracy,


Miejsce pracy: Konopnickiej 17, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Staż pracy: lata: 1

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Sposób kontaktu/przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

Osoba do kontaktu: Kazimiera Kotus

Telefon: 91 328 58 10

Email: kadry@krus.swi.pl


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
11/06/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi