Numer oferty: StPr/25/1978
Rozwiązywanie bieżących problemów operacyjnych, kierowanie zespołem kelnerów i organizowanie ich pracy, dbanie o jakość obsługi gości i nadzór nad przestrzeganiem standardów restauracji. Wspólperaca z kuchnią oraz działem admin. kontrola stanu magazaynu, składanie zamówień na potzrebne produkty. Dbanie o poytywna atmosferę.
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Miejsce pracy: 21-040 Kazimierzówka 11A, powiat: lubelski, woj: lubelskie
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wymagane dokumenty: CV, skierowanie do pracy
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.