Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/1978


Obowiązki:

Rozwiązywanie bieżących problemów operacyjnych, kierowanie zespołem kelnerów i organizowanie ich pracy, dbanie o jakość obsługi gości i nadzór nad przestrzeganiem standardów restauracji. Wspólperaca z kuchnią oraz działem admin. kontrola stanu magazaynu, składanie zamówień na potzrebne produkty. Dbanie o poytywna atmosferę.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Umiejętność pracy pod presją czasu
  • umiejętność zarządzania zespołem i organizacji pracy
  • doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
  • znajomość zasad serwisu kelnerskiego i gastronomii
  • Znajomość języka angielskiego - komunikatywny
  • gotowość do pracy w systemie zmianowym, również w weekendy

Wykształcenie:

  • średnie ogólnokształcące



Miejsce pracy: 21-040 Kazimierzówka 11A, powiat: lubelski, woj: lubelskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: CV, skierowanie do pracy

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
29/10/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Kadra zarządzająca, Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi