Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/25/0595
Obowiązki:
Profesjonalna obsługa gości restauracji zgodnie ze standardami, przyjmowanie zamówień oraz serwowanie dań i napojów, obsługa imprez okolicznościowych, dbanie o czystość i estetykę sali, współpraca z zespołem kuchni i managerem sali
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
- wysoka kultura osobista oraz nienaganna prezencja, miła aparycja i uśmiech w kontakcie z gośćmi, doświadczenie na podobnym stanowisku mile widziane, ale niekonieczne (oferujemy szkolenie), dyspozycyjność, również w weekendy i wieczorami, umiejętność pracy pod presją czasu, komunikatywność i zaangażowanie,Praca zgodnie z grafikiem w godz. 6-22 (godziny ramowe),Oferujemy: stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, elastyczny grafik pracy, możliwość rozwoju zawodowego, pracę w zgranym i przyjaznym zespole
Miejsce pracy: LUDWIKA WARYŃSKIEGO 5, 47-223 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: CVKontakt telefoniczny przed przyjazdem
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 29/04/2025
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na okres próbny
- Liczba wakatów:
- 2
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi