Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0202


Obowiązki:

Kontrola i nadzór sanitarny warunków produkcji, przechowywania, obrotu i jakości zdrowotnej środków spżwczych, produktów kosmetycznych, używek, oraz przedmiotów użytku mających wpływ na zdrowie człowieka. Kontrola procesów technologicznych i receptur w zakresie niezbędnym dla ochrony zdrowia.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • dobra znajomość pakietu Microsoft Office

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat)

Zawód:

  • Inżynier technologii żywności

Pozostałe wymagania:

  • Wysokość wynagrodzenia brutto za miesiąc 6028,84 zł + dodatkigodziny pracy: 7:30 - 15:05 w sezonie letnim II zmiany w godz:I zmiana: 7:30 - 15:05, II zmiana: 12.25 - 20:00, umowa na okres próbny z możliwością przedłużenia na czas określony, technologia żywności i żywienia człowieka lub inne mjące zastosowanie w wykonaniu zadań z zakresu bezpieczeństwa żywności, umijętności zdolność obsługi pakietu programów Microsoft Office, wiedza z zakresu bezpieczeństwa żywności, znajomość języka angielskiego iczba godzin tygodniowo 37,55, liczna godzin miesięcznie: 159,15


Miejsce pracy: Dąbrowskiego 4, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: -

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
27/03/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Inżynieria, Praca Laboratorium / Farmacja / Biotechnologia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi