Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/24/0202
Obowiązki:
Kontrola i nadzór sanitarny warunków produkcji, przechowywania, obrotu i jakości zdrowotnej środków spżwczych, produktów kosmetycznych, używek, oraz przedmiotów użytku mających wpływ na zdrowie człowieka. Kontrola procesów technologicznych i receptur w zakresie niezbędnym dla ochrony zdrowia.
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Umiejętności i uprawnienia:
- dobra znajomość pakietu Microsoft Office
Wykształcenie:
Zawód:
- Inżynier technologii żywności
Pozostałe wymagania:
- Wysokość wynagrodzenia brutto za miesiąc 6028,84 zł + dodatkigodziny pracy: 7:30 - 15:05 w sezonie letnim II zmiany w godz:I zmiana: 7:30 - 15:05, II zmiana: 12.25 - 20:00, umowa na okres próbny z możliwością przedłużenia na czas określony, technologia żywności i żywienia człowieka lub inne mjące zastosowanie w wykonaniu zadań z zakresu bezpieczeństwa żywności, umijętności zdolność obsługi pakietu programów Microsoft Office, wiedza z zakresu bezpieczeństwa żywności, znajomość języka angielskiego iczba godzin tygodniowo 37,55, liczna godzin miesięcznie: 159,15
Miejsce pracy: Dąbrowskiego 4, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: -
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 27/03/2024
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na okres próbny
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Inżynieria, Praca Laboratorium / Farmacja / Biotechnologia