Dziękujemy za korzystanie z infoPraca.pl. Data wydruku 18/09/2019.

Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/0682


Obowiązki:

Przestrzeganie przepisów BHP i p.poż, odpowiedzialność za powierzone mienie i środki pieniężne, prawidłowy przebieg procesu żywienia w placówce, planowanie i układanie jadłospisów w porozumieniu z dyrektorem placówki, zgodnie z obowiązującymi normami i kalorycznością, wywieszanie ich dla rodziców, planowanie i organizacja zakupów, wydawanie od kuchni artykułów spożywczych, wpisywanie ich codziennie do dziennika żywieniowego lub zeszytu (potwierdzone podpisem kucharki), prowadzenie kartoteki magazynowej żywnościowej i dziennika materiałowego, sporządzanie rozliczeń miesięcznych, przestrzeganie stawki żywieniowej i terminów przydatności do spożycia artykułów znajdujących się w magazynie, właściwe przechowywanie ich i zabezpieczenie przed zniszczeniem, nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem kuchni (przygotowaniem i porcjowaniem posiłków zgodnie z normami, oszczednym gospodarowaniem produktami spożywczymi, przestrzeganiem czystości, wykorzystaniem produktów do przygotowywanych posiłków zgodnie z przeznaczeniem)



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • PRACA W ZESPOLE
  • znajomość przepisów HACCP
  • dobra organizacja i planowanie pracy

Wykształcenie:

  • średnie ogólnokształcące

Pozostałe wymagania:

  • Godziny pracy: 08:00-12:00


Miejsce pracy: 87-731 Zbrachlin, powiat: aleksandrowski, woj: kujawsko-pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Informacje dodatkowe

Ostatnia aktualizacja:
02/09/2019
Wymiar etatu:
Niepełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Praca w hotelu / Turystyka , Praca Instalacje / Utrzymanie / Serwis , Praca Praca fizyczna
do góry