Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0840


Obowiązki:

Zapewnienie sprawnego funkcjonowania stołówki, organizacja pracy zespołu oraz dbanie o jakość i bezpieczeństwo serwowanych posiłków.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, kierunek: preferowane kierunki związane z gastronomią
  • wyższe (w tym licencjat), kierunek: preferowane kierunki związane z gastronomią

Pozostałe wymagania:

  • Wykształcenie średnie lub wyższe, preferowane kierunki związane z gastronomią. Doświadczenie w pracy w gastronomii lub na podobnym stanowisku. Znajomość zasad żywienia i przepisów sanitarno-epidemiologicznych.Znajomość przepisów HCCAP, praca w programie Program-stołówka, Librus. Umiejętność organizacji pracy oraz zarządzania zespołem. Komunikatywność i umiejętność pracy w zespole. Odpowiedzialność i samodzielność w podejmowaniu decyzji.


Miejsce pracy: Plac kpt. Raginisa 12, 18-430 Wizna, powiat: łomżyński, woj: podlaskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: CV oraz list motywacyjny

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Adres www: https://zspwizna.edupage.org/


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
03/11/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Instalacje / Utrzymanie / Serwis, Praca Praca fizyczna

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi