Opis stanowiska pracy
    Numer oferty:  StPr/25/0840
Obowiązki:
Zapewnienie sprawnego funkcjonowania stołówki, organizacja pracy zespołu oraz dbanie o jakość  i bezpieczeństwo serwowanych posiłków.
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie:
- średnie zawodowe, kierunek: preferowane kierunki związane z gastronomią
 - wyższe (w tym licencjat), kierunek: preferowane kierunki związane z gastronomią
 
Pozostałe wymagania:
- Wykształcenie średnie lub wyższe, preferowane kierunki związane z gastronomią. Doświadczenie w pracy w gastronomii lub na podobnym stanowisku. Znajomość zasad żywienia i przepisów sanitarno-epidemiologicznych.Znajomość przepisów HCCAP, praca w programie Program-stołówka, Librus. Umiejętność organizacji pracy oraz zarządzania zespołem. Komunikatywność i umiejętność pracy w zespole. Odpowiedzialność i samodzielność w podejmowaniu decyzji.
 
Miejsce pracy: Plac kpt. Raginisa 12, 18-430 Wizna, powiat: łomżyński, woj: podlaskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: CV oraz list motywacyjny
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres www: https://zspwizna.edupage.org/
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
   
  Prezentacja firmy
  
      			    źródło oferty: CBOP			
  
 
  Dodatkowe informacje
  
    
        
- Ostatnia aktualizacja:
 
        - 03/11/2025
 
        - Wymiar etatu:
 
        - Pełny etat
 
        - Rodzaj umowy:
 
        - Na okres próbny
 
        - Liczba wakatów:
 
        - 1
 
    
    
        
- Min. doświadczenie:
 
        - Bez doświadczenia
 
        - Min. wykształcenie:
 
        - Bez wykształcenia
 
        - Branża / kategoria:
 
        - Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Instalacje / Utrzymanie / Serwis, Praca Praca fizyczna